Κήπος των Αισθήσεων

Δείτε το επίσημο site

Ένα μαγευτικό σκηνικό εξοχής, ένας πολυχώρος ιδανικός να φιλοξενήσει κάθε κοινωνική ή επαγγελματική σας εκδήλωση και να κάνει αίσθηση σε σας και τους καλεσμένους σας. Σε μια καταπράσινη έκταση δεκαπέντε στρεμμάτων πρωταγωνιστεί η φύση και ο επισκέπτης μεταφέρεται σε έναν επίγειο παράδεισο. Ένας βοτανικός κήπος με 200 διαφορετικά είδη δέντρων και θάμνων, πράσινα παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια, πλακόστρωτα καλντερίμια, ξύλινα παγκάκια και μια λίμνούλα με βραχόκηπους. Σ’ αυτό το ονειρικό σκηνικό υπάρχουν δύο ανεξάρτητοι μεταξύ τους κήποι, 3,5 στρεμμάτων, με καταπράσινο γκαζόν.

Ο κεντρικός κήπος «Γράστις» με υποδομές πίστας και πέργκολα για το μπουφέ, υποδέχεται 1300 άτομα καθήμενα σε ροτόντες των 12 ατόμων.

Ο δεύτερος κήπος, οι “Δάφνες”, έχουν δυνατότητα φιλοξενίας μικρότερων δεξιώσεων (έως 300 άτομα), ενώ μπορεί να διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει το welcome drink της δεξίωσής σας.

Το εκκλησάκι του Αγ. Φιλάρετου δίπλα στη λίμνη, δίνει την δυνατότητα τέλεσης οποιουδήποτε μυστηρίου και συμπληρώνει το ειδυλλιακό σκηνικό, με άμεση πρόσβαση των καλεσμένων σας στον χώρο της δεξίωσης.
Η κλειστή αίθουσα «Δρυάδες» έχει ένα τόνο διακριτικής πολυτέλειας αλλά και φιλικότητας που της δίνει η διακόσμηση με φυσική πέτρα και ξύλο. Με εκπληκτική θέα στον κεντρικό κήπο, τη λίμνη και το εκκλησάκι αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για τις φθινοπωρινές ή τις ανοιξιάτικες εκδηλώσεις σας, ενώ ακόμα και το χειμώνα οι μεγάλες τζαμαρίες σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε το χειμωνιάτικο τοπίο, φιλοξενώντας 700 άτομα σε ροτόντες.

 

-EVENT CATERING, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-